Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J30i84ř39í 93K39a24r65b48a53n

21. 11. 2020 12:48

Promiňte, nehodlám se zabývat žádnými potenciálními důkazy, neb nemám žádné možnosti jak bych je mohl ověřit. Nechám tuto práci tomu komu přísluší - soudu, a vyčkám jeho rozhodnutí :-)

6 0
možnosti
Foto

Zdá se, že by měl být přijat všeobecný konsensus světových mocností o restartu voleb v USA s účastí pozorovastelů OBSE, RF a Číny. Velmi zajímavé informace, karma R^

1 5
možnosti
Foto

Myslím, že nějací ti zahraniční zpravodajové prohlásili, že volby proběhly v pohodě.

0 0
možnosti
Foto

Tak do šílených blábolu zamíchat i dávno mrtvého Chavese...fakt, že ruční přepočítání hlasů v Georgii ty šílenosti nepotvrdily asi toho bláznivého Rudiho nezajímají...tohle už je konspirační šílenství, lži a manipulace z davy bez jediného důkazu...Trump je psychopat a vůbec ho nezajímá,že ničí Ameriku...

5 11
možnosti
VS

Řekl bych, že tak závažné téma nestačí odbýt několika řádky a že byste tudíž měl přijít s něčím obsáhlejším.

1 0
možnosti
Foto

Vo co de? Vždyť Trump vyhrál, jak právě prohlásil, tak nějaké spekulace o podvodech jsou zcela nemístné!

Podle soukromého sdělení vrátného v Bílém domě je tam vše OK, akorát trochu vržou panty. Což novináři překroutili na to, že to tam pořádně skřípe! ;-(

0 0
možnosti
Foto

Zprávy se hrnou.... myslíte nepodložená obvinění bez, nebo smyšlenými důkazy? No, to pak jo...

4 3
možnosti
SB

Nevím, zda volby byly ukradeny. Fandil jsem Trumpovi a dost mě mrzí, že nevyhrál, avšak přesto si myslím, že podstatné není to, jak dopadly tyhle volby, nýbrž to, že i ony ukázaly, že euroatlantická civilizace se šine nenapravitelně směrem doleva.

Nevadí mi tak dalece, že příští čtyři roky bude v Bílém domě Biden nebo Harrisová. Mnohem více mi vadí to, že se nám mění americká veřejnost.

To, co po desítky let dělalo USA velikým státem, se pomalu vytrácí.

Nevyhovující obsazení Bílého domu by bylo jen dočasné, přičemž ta dočasnost ,na rozdíl od té, kteoru jsme si prožili my, by trvala jen čtyři roky. Proto by mi to tolik nevadilo. Ale tendence otáčet kormidlo doleva je u americké veřejnosti trvalejšího rázu.

10 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Beneši. Mě to také dvakrát netěší, ale je to tím, že se mění složení té společnosti. S tím obávám se, nenadělá nikdo nic...

1 0
možnosti
Foto

A co tedy dělal Úřad pro národní bezpečnost? Toto všechno mělo být zveřejněno ještě před volbami. Co z toho se stalo podnětem pro trestní stíhání a vyšetřování. Instalace daného softwaru není záležitostí listopadu 2020.

0 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."