Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Kde tam máte Čechy, Popovskej ? Čehůni jsou ve Skandinávii známi brutálními vraždami žen. To nevíte ?

0 1
možnosti
LP

Já jsem ten článek jen přeložil, Netrh, já jsem jej nepsal, takže pláčete na nesprávném místě.

2 0
možnosti
JU

Před asi 10 lety, tedy v době, kdy migrace nebyla tak rozvinutá, jsem se koukal na narodnostní a etnické složení švédských zločinců. Samozřejmě nebyl to kompletní seznam, ale pouze osoby, po kterých aktuálně policie pátrá. Jen 12% byli Švédi. Hlavní skupiny byly evidentní. Blízkovýchodní státy, Afrika, Balkán.

2 0
možnosti
JS

Tak taktika nebudeme o tom psát ani mluvit a ono to vyhnije samo tady zřejmě není tou ideální, ta může fungovat jen chvíli a v té době je třeba nabrat dech a přijít s řešením, které funguje. O jednom bych věděl a je z historie gangů v USA a bylo pěkně zfilmováno ve filmu "Neúplatní", ale Švédové pro samou humanitu asi nebudou schopni mé rady využít a asi nebudou čerpat z historických zkušeností a zkusí opět svou cestu, školení a letáky.

1 0
možnosti
LP

Pokud chceme jako bílá civilizace přežít, tak musíme zařadit zpátečku - musíme redefinovat řadu mezinárodních smluv a odstoupit od sebevražedného konceptu lidských práv. Jak řekl, myslím, pan Strejček z IVK - Prosazují se zde lidská práva na úkor práv občanských...

4 0
možnosti
LP

Podle karmy to moc nevypadá, ale děkuji Vám. Mám tu řadu dalších zajímavých překladů o situaci ve Švédsku.

0 0
možnosti
JT

J76i97r67i 64T85i63c42h55y

1. 12. 2019 17:33

A co ti svedsti ultrahumaniste udelaji? Nic.

3 0
možnosti

Budou dělat, že se to neděje

3 0
možnosti
DK

Švédsko mám velmi rád. Nicméně vracet se tam v současné době nechci. Možná na sever, mezi Sámy.

Švédsko je se svým současným přístupem k problému ekonomické migrace ztracené.

6 0
možnosti
PS

No máme zde zemi kde zkouší recept našich aktivistů a vědců. Tak jak TOP09 a piráti víte o situaci ve Švédsku? Víte že je nemožné rozeznat děti od dospělých když se bráníte testům. Chápete že pokud budeme přijímat tak se musí zhoršit bezpečnostní situace v ČR? Chápete že pokud budete každého omlouvat jako nemocného tak boříte základní princip demokratické společnosti tedy zločin a trest. Chápete že cenzura nic neřeší. Chápete že všechno výše popsané už bylo vyzkoušeno ve Švédsku a nefunguje to?

9 0
možnosti
LJ

Muslimové považují násilí za přípustný prostředek při řešení problémů v manželství nebo při šíření muslimské víry. Tím i lze vysvětlit, že v mnoha muslimských státech zuří občanská válka, viz Sýrie, Libanon, Jordánsko, Afganistán a mnohé další. V některých je občanská válka skoro trvalým stavem. Dokonce i ve státech, kde muslimové tvoří menšinu, k tomu dochází, například v Číně (Ujguři) či na Filipínách. Nelze se proto divit, že tento zvyk přináší i do Evropy, spíše jsme to měli očekávat.

11 0
možnosti
VH

Ještě bych přidal Barmu (Rohingové).

1 0
možnosti
PV

P34a30v65e79l 67V38é68b60r

1. 12. 2019 11:15

Ale lék na násilí páchaném gangstery byl přece objeven a hojně se užívá: Běžného občana odzbrojit a stmelit se. Výsledky se jistě vbrzku dostaví.

9 0
možnosti
BH

Vše se dělá pro to, aby se musel obnovit trest smrti. Kolik to ještě bude stát krve běžné populace?

0 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."