Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, já vidím rozpor v tom, co píšete. Pokud apelujete na svobodu žen, měl byste také respektovat fakt, že je jen a pouze na ženě, na jejím rozhodnutí, koho si zvolí za manžela. Nemáme nikdo právo jim do toho kecat. Nemusí se nám to líbit, ale tak to je

0 0
možnosti

L24i87b92o64r 53V83a73n55ě13k

13. 9. 2016 11:43

Kecat snad ještě ano....

0 0
možnosti
Foto

Mate naprostou pravdu, dobre napsano.

0 0
možnosti

Já se asi začnu pod každým článkem ohrazovat proti tvrzení, že tu máme muslimů málo (nebo relativně málo). Ono 20 000 (což je zřejmě podhodnocený údaj) je obrovské číslo a už v této fázi představuje velký problém, byť o něco menší než jak je to jinde.

2 0
možnosti

Souhlasím s Vámi. Pro mě je to strašně moc. Co je to málo a co je to moc? Kdy bude muslimů v naší zemi moc?

Teď si kladu otázku: Proč jsem to takto nenapsal do článku? Asi už podléhám politické korektnosti. :-(

Jedna věc je množství, druhá věc je skladba. V první fázi to byli vzdělanější lidé, hlavně muži, kteří se zde oženili. Dnes to jsou stále více méně vzdělaní lidé, kteří přicházejí z jiného kulturního prostředí. Ve městě, kde žiji (16 000 obyvatel) jsou již 3 kebabárny. Muslimskou ženu vidíte jen večer v doprovodu muže, když jdou nakupovat. Ženy jsou tedy zavřené celý den doma, protože bez doprovodu muže nesmí ven. Je zřejmé, kam to spěje.

0 0
možnosti

Velké procento našich mužů se však nechce ženit. Kde tedy mají naše dívky hledat partnery? Neznám statistiku rozvodovosti u smíšených manželství, nedivil bych se, kdyby smíšená manželství muslim-nemuslimka byla stálejší, než ta naše. Manželství muslim-muslimka jsou trvalá, i když rozvod z vůle muže u nich není žádný problém.

Z těchto důvodů je váš článek jen zbožným přáním, se kterým se ztotožňuji, ale nevidím cestu, jak ho realizovat.

0 0
možnosti

To nepopírám, ale to je jiná kapitola. O tomto někdy jindy.

Ano, vypadá to beznadějně, ale, ... cesta je cíl. Musíme bojovat!

1 0
možnosti

Hm, velká posila místní iracionální fronty Rv Ženy nejsou náš majetek, rozhodují se samy.

0 3
možnosti

1) Co je na mém článku prosím Vás iracionálního? Děkuji.

2) Nejsem si vědom, že by z mého článku vyplývalo, že ženy jsou náš majetek a nerozhodují se samy. Takto rozhodně neuvažuji.

4 0
možnosti

Co znamená ''naše?'' A jak si představujete chránit?

0 0
možnosti

V článku píšu o rodičích a prarodičích, takže "naše" znamená v rámci rodiny. Samozřejmě je to složitá věc. Jedna věc je chtít informaci předat, druhá věc je aby druhá strana naslouchala. To už je o vztazích v rodině.

"Chránit" v první fázi znamená poskytnout přístup k informacím, upozornit na danou problematiku a vzbudit zájem o ni, diskutovat o ní...

Přečtěte si knihu, kterou doporučuji pod článkem... Já jsem ji začal naštěstí číst až po napsání článku.

1 0
možnosti

Nebezpečí je velké a času málo. Teď se rozhoduje o osudu Evropy a není politická vůle Evropu chránit. Je nutné ve volbách volit takové politiky , kteří budou hájit naše zájmy a budoucnost.

9 0
možnosti

M62i50l17a85n 17R68a81d83e80k

12. 9. 2016 23:02

musim vas upozornit na maly detail, i muze za neveru trestaji bicovanim. I kdyz nekde primhouri oci, ale tresta se to.

0 0
možnosti

Máte pravdu, ale jednak muž může uzavřít krátkodobé manželství (obcování s prostitutkou) a za další, pokud není osobní přiznání, je potřeba čtyř očitých svědků a tato podmínka se dost špatně plní.

3 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."